Ännu ett flyttlass på väg till Järva Krog

Flyttbil Järva Krog

Under kommande månader så får Järva Krog ännu fler nya hyresgäster och området fylls med än mer liv och rörelse. House of Service, som arbetar med Facility Management inom både IT, teknik och kontor, packar sitt flyttlass och lämnar sitt nuvarande kontor i Nacka för att flytta in i nybyggda K11.

Som grannar får de Klaver Cykelparkering som lämnar sitt kontor i Sundbyberg för nya dynamiska Järva Krog. Klaver Cykelparkering som tillhör den nederländska Klaverkoncernen vilka levererar toppmoderna cykelparkeringslösningar till fastighetsägare.

Dessutom får vi äntligen glädjen att välkomna de första boende som flyttar in i sina nybyggda lägenheter i Link Järva Krog av Aros Bostad. Alla lägenheter i det nybyggda kvarteret har egna balkonger och tillgång till både en stor gemensam takterrass likväl som en härlig trädgård.

- Det är så roligt att se visionen om Järva Krog som vi har arbetat med under många år ta form. Fler och fler flyttar hit och Järva Krog blir återigen den livliga och aktiva mötesplats det var i forna tider. För många år sedan samlades Stockholms nöjeselit här på kapplöpningsbanan och redan på 1600-talet finns platsen omskriven som en rastplats, mötesplats och handelsplats, säger Andreas Lindelöf, regionchef på NCC Property Development.

Se även