Fastigheten K12 i Järva Krog fullt uthyrd

Till vänster: bild på K12:s stora atrium. Till höger: Oxceeds logotyp.

NCC har på uppdrag av fastighetsägaren Fastpartner, förmedlat hyresavtal till Oxceed om 315 kvm i fastigheten K12 i Järva Krog. Oxceed erbjuder en molnbaserad ekonomitjänst som skapar finansiella rapporter och beslutsunderlag. Bolaget flyttar in i de moderna och miljöcertifierade lokalerna i januari 2022. Denna uthyrning är en del i fastighetsaffären med Fastpartner som äger fastigheten K12 sedan cirka ett år tillbaka. I och med uthyrningen till Oxceed är nu K12 fullt uthyrt.

”Vi valde Järva Krog och huset K12 till vårt nya kontor på grund av det fantastiska läget. Det är enkelt för våra medarbetare, partners, kunder och leverantörer att ta sig dit, oavsett om det är med cykel, bil eller kollektivtrafik – och här har vi allt vi behöver i närområdet.En annan viktig faktor är den livskvaliteten som huset ger oss. De toppmoderna kontorslokalerna, cykelgaraget, omklädningsrum samt tillgång till den stora takterrassen. Dessutom kommer vi uppskatta tillgången till alla fritidsaktiveter och restauranger, i huset och i närområdet”, säger Elif Schmidt, VD på Oxceed”.

”Vi är väldigt glada över att få välkomna Oxceed till K12 och kvartersstaden Järva Krog, säger Andreas Lindelöf, regionchef NCC Property Development. Det är också med stolthet vi nu kan meddela att K12 är fullt uthyrt, ett fint kvitto på områdets attraktivitet som också bekräftar att marknaden är på väg tillbaka efter detta tuffa år med pandemin”.

NCC ser fram emot att få välkomna Oxceed som nya grannar i K12.

Vänster foto: NCC/Joakim Kröger. Höger logotyp: Oxceed.

Se även