Mitru flyttar till Järva Krog

Mitru flyttar till Järva Krog

Mitru är en marknadsledande aktör inom medtech-branschen. De är en dynamisk organisation som består av cirka 50 konsulter och interna medarbetare som verkar inom olika nordiska projekt. Nu har Mitru tecknat hyreskontrakt med NCC, och i september 2020 flyttar de in i sitt nya huvudkontor i Järva Krog. Vi pratade snabbt med Mitrus VD Issa Saouma för att höra mer om vad som motiverade flytten.

– För oss innebär flytten ökad flexibilitet, samtidigt som vi kommer närmare både kunder och samarbetspartners. Vårt nya kontorslandskap i Järva Krog är ljust och modernt, med öppna gemensamma ytor i foajén samt tillgång till terrass utomhus för sociala pauser. Vi ser att den nya arbetsmiljön kommer skapa en attraktiv arbetsplats för våra medarbetare och tror att Järva Krog kommer bli en plats med stark tillväxt.

K12 erbjuder många ytor att mötas på och en fantastisk takterrass där utsikten över Brunnsviken, Ulriksdals Slottsträdgårdar och Stockholms innerstad bidrar med ett inspirerande inslag i arbetsdagen. Kontoret har stora glasytor som sträcker sig från golv till tak, vilket skapar ett ljust kontorslandskap, och uppfyller alla krav på god arbetsmiljö. Dessutom ligger kontoret förstås bra till:

– Genom att flytta till Järva Krog får vi ett optimalt läge, eftersom man smidigt kan ta sig hit både med bil, cykel och kollektivtrafik. Valet att flytta blev enkelt eftersom jag upplevde att NCC agerade mycket professionellt i förhandlings- och projekteringsprocessen.

Vi tackar Issa för samtalet och välkomnar Mitru till Järva Krog!

Se även