Nu blir Järva Krog en plats att leva på igen

Garden

Järva krog har en lång historia som en plats att bo och arbeta på. Nu ser Aros Bostad till att sluta cirkeln i och med skapandet av området Link Järva Krog, med 94 lägenheter mitt i Kvartersstaden.

Här byggs en hållbar helhet

Ingen levande stadsdel är komplett utan bostäder. Link Järva Krog är en viktig pusselbit för att fullborda bilden av Kvartersstaden som en plats där gränsen mellan arbete och fritid inte alltid är så skarp. – Vi kallar området för Link Järva Krog, för det är en länk mellan naturen och storstaden, säger Alexander Lidbrandt, säljansvarig på Aros Bostad. Här bor man nära till allt, med 10 minuter in till Stockholms centrum och Friends Arena, shopping, bussar och pendel på bekvämt avstånd.

Hållbarhet och trygghet

Under arbetet med Link Järva Krog har man lagt ner stort arbete för att skapa en harmonisk och hållbar plats att trivas på. Bland de trygghetsskapande detaljerna märks upplysta cykelställ och gemensamma takterrasser bidrar till den sociala aspekten av hållbarhet. Allt byggmaterial har också genomgått en kontroll för att säkerställa att det är giftfritt. – Det finns också en ekonomisk del i hållbarhet, säger Alexander Lidbrandt, därför erbjuder vi ett trygghetspaket med garantier och försäkringar för att säkerställa starka bostadsrättsföreningar.

För skiftande behov

Bland lägenheterna som byggs hittar man storlekar från ettor till femrummare, allt för att de ska passa boende som befinner sig i olika skeden i livet. Ett faktum som understryks ytterligare genom att bostäderna byggts för att det ska vara enkelt att sätta upp och ta ner väggar och anpassa boendet när man flyttar ihop, det kommer nya barn eller tonåringar lämnar boet. Alla lägenheter har egen balkong. Antingen mot den lugna innergården eller i soliga, odlingsvänliga lägen mot gatan. Inflyttning börjar under 2020.

 

 

Se även