Kommunikationer

Tack vare Järva Krogs utmärkta kommunikationer kan du alltid ta dig till jobbet eller till viktiga möten utan att förlora tid på vägen.

Hitta din väg hit

Cykel

Pendeltåg

T-Bana

Tvärbana

Buss

  • Cykel
  • Pendeltåg
  • T-Bana
  • Tvärbana
  • Buss
  • Gång

Så centralt som du vill

Dra nytta av det strategiska läget

Oavsett var du ska så är du redan en bra bit på väg när du befinner dig i Kvartersstaden. Stockholm City med sitt enorma utbud når du enkelt med bil, buss eller cykel och på ett fåtal minuter med pendeltåget. Ska du resa längre eller få många långväga besök så ligger Stockholms Central och såväl Bromma Flygplats som Arlanda på bekvämt avstånd. Det är inte så konstig att ledordet för Kvartersstaden i Järva Krog blivit ”nära”.

Bussar

Järva Krog trafikeras av flera olika bussar samt Flygbussarna med hållplats precis utanför fastigheterna.

Bil

E4 och Enköpingsvägen ger dig tillgång till de stora motorvägarna. Parkering med laddmöjligheter finns i hela området.

Pendeltåg

Fem minuters promenad bort finns Ulriksdals pendeltågstation. Därifrån tar det 7 minuter till Odenplan.

Cykel

Här finns cykelleder med vinterunderhåll i alla väderstreck. Det tar ca 25 minuter att cykla till city.

Tunnelbana

Närmaste tunnelbanestation är Bergshamra. Tunnelbana öppnar även i Arenastaden 2024.

Flyg

Med bil tar det ca 20 minuter till Arlanda och tio minuter till Bromma. Flygbussar och pendeltåg är andra snabba alternativ.

Enkelt och hälsosamt

Cykla smidigt

När du jobbar i Kvartersstaden är det enkelt att ta dig hela vägen fram till kontoret på cykel. I kvarteret planeras dessutom för flera stora cykelrum med duschar och omklädningsrum i direkt anslutning. Allt för att du ska kunna vakna till på morgonen med en rask cykeltur och ändå komma till kontoret fräsch och nyduschad. Det här är bara ett av uttrycken för vår filosofi att göra det enkelt att leva lite sundare.

Cykla säkert året om

Det tar ungefär 25 minuter att cykla till City, året om. Detta tack vare cykelleder som sopsaltas och prioriteras vid snöröjning. Nu finns det allt färre ursäkter att ta bilen, även vintertid.