Kvartersstaden

Fyra hörnstenar har varit centrala för att göra Järva Krog till en levande plats att arbeta och bo på.

Scroll down

En bröddisk på ett cafe

Närmare...

Utbudet

I Järva Krog har du närheten till staden med cykel, kollektivtrafik eller bil och till världen via Arlanda och Bromma. Natur, rekreation och friluftsliv finns på promenadavstånd, liksom Mall of Scandinavia och Friends Arena.

Närmare...

Rörligheten

Att röra på sig och träna är en naturlig del av Kvartersstadens kultur. Som hyresgäst i Järva Krog kan ni få tillgång till ett modernt gym med ett brett utbud av gruppträning, cykelsal, personlig träning samt möjlighet att boka behandlingar. Att ta cykeln till kontoret är också ett effektivt, smart och sunt transportmedel och självklart finns det cykelparkering inomhus. Ulriksdals slottspark och Hagaparken erbjuder fantastiska rekreationsområden inpå knuten.

Närmare …

Människorna

Järva Krog är en småskalig kvartersstad för både människor och företag. Här ligger huvudkontoret granne med förskolan och caféerna ligger bredvid träningscentren. Blandningen av verksamheter och människor gör detta till en levande och dynamisk plats.

Närmare …

Gästfriheten

Järva krog, på den viktiga vägen mellan Stockholm och Uppsala, har varit en knutpunkt och samlingsplats för människor sedan urminnes tider. Eller för att vara lite mer exakt, sedan forntiden. För det var då, för mer än 1500 år sedan som de första människorna slog sig ner här och det var här som värdshuset och krogen så småningom etablerades.

NCC Future Office

Future Office by NCC är ett nyfiket, forskningsbaserat koncept. Det har som syfte att översätta ditt företags värden till plats, form och funktion som stödjer era visioner och får människor och lönsamhet att växa sig starkare.

Läs mer

Fler projekt

Runt om i Stockholm och i Sverige växer nya, vitala stadsdelar upp. De skiljer sig åt enligt sina lokala förutsättningar, men gemensamt har de att de genomsyras av vår strävan att skapa intressanta och hållbara miljöer att bo och verka i.

Läs vidare på ncc.se