Två av alla restauranger som bidrar till Kvartersstadens atmosfär

När du arbetar i Kvartersstaden har du massor av alternativ när du letar efter någonstans att äta. Bara i K11 finns två spännande restauranger som kommer kunna tillgodose de flesta smakriktningar.

Smakfulla upplevelser

Nonni - personliga rätter med rötterna i Asien

– Det handlar om så mycket mer än sushi, berättar Antonio Avidago, en av delägarna bakom Nonni, en av två restauranger som öppnar i K11. Nonni har sedan tidigare två restauranger i Stockholm och konceptet med lekfulla tolkningar av asiatiska rätter har blivit en stor framgång. Ramen, en nudelsoppa som har blivit något av en nationalrätt i Japan, är ett av inslagen på en meny som Antonio beskriver som ”fast food, fast på en schysst nivå, utan att det blir snobbigt”.

Roots & Soil - en närmare matupplevelse

– Fräscht hela vägen. Så beskriver Elias Sauma sin och frun Christines restaurang Roots & Soil som också den öppnar i K11. Roots & Soil är resultatet av Elias och Christines vision om en restaurang där man som gäst enkelt kan ha koll på precis varifrån maten kommer, ner till den enskilda gården. – Vi ska hålla oss nära, det är det vi tror på och vad våra gäster efterfrågar. Det blir inte grönare eller mer ekologiskt än så här, fortsätter Elias.

Se även